Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tahliye edilen akademisyenler için cezaevi önünde coşkulu anlar

Büyük yankı uyandıran “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisine imza attıkları için tutuklanan ve bugün tahliye kararı verilen Yrd. Doç. Dr. Esra Mungan, Doç. Dr.Kıvanç Ersoy, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Meral Camcı tahliye edildi.

Kalabaklık bir grup tarafından Bakırköy Kadın Cezaevi önünde karşılanan Mungan ve Camcı öğrencilerine sarılıp hasret giderdi. Kısa bir açıklama yapan Mungan “Barış ve demokrasi için mücadele etmeye devam edeceğiz” derken, Meral Camcı ise, “Biz çok daha güçlendik diye düşünüyoruz. Bu güçle devam edeceğiz. Mücadeleye devam. Haklıyız, kazanacağız” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.