Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dr.Ömer Faruk Gergerlioğlu: “Artık bu şahsımın işe iade davası değil, demokrasi mücadelesidir”

Kocaeli Barış Platformu sözcüsü Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Facebook üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle görevinden uzaklaştırıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Gergerlioğlu’nun açığa alınmasına sebep olan paylaşım:

go%cc%88rsell1

Paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden lince uğradığını belirten Gergerlioğlu’na karar dün Seka Devlet Hastanesi yönetimi tarafından bildirildi. Soruşturmada ise “terör örgütü propagandası” yaptığı iddia edildi. Ayrıca Gergerlioğlu kendisine hakaret edenlere ve suç duyurusunda bulunanlara karşı yasal işlem başlattığını söyledi:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287641963″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.