Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan Hürriyet’in başlığına tepki: ‘Bedelini ağır ödeyecekler’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyareti öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hürriyet Gazetesi’nin ‘Karargah Rahatsız’ başlığı hakkında açıklama yapan Erdoğan,Burada yapılan terbiyesizlik, seviyesizliktir. Başlığı atmaya ne gazetenin yönetimi, patronaj kadrosu muktedir. Hukuki süreç neyse bazı adımlar atılmıştır. Bizler takipçisi olacağız. Devleti birbirine düşümeye kimsenin hak ve yetkisi yoktur. Bunlar eski alışkanlıkları. Artık geride kaldı. Herkes yerini ve konumunu bilecek.Bizi kim kendi içimizde birbirimize düşürmeye çalışıyorsa bedelini ağır ödeyecektir dedi.
Erdoğan, Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili de açıklamalarda bulundu ve “El Bab operasyonu tamamlandı, ama bu sürecin bitmesi anlamında değil. Bizim hedefimiz Cerablus, Dabık, El Bab ve sonra da koalisyon güçleriyle mutabık kalmamızla gerek Münbiç, gerek Rakka’ya doğru atılacak adımlar var. Rusya ile görüşmemiz, ABD ve koasliyon güçleriyle dayanışma bu süreç içerisinde önem arz ediyor. Artık masada olacağız, hem arazide olacağız dedik, bunları açıkça dost, muhattap kim varsa söyledik” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.