Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe Doğuş oyuncularının Milli Takım kararı tartışma yarattı

Fenerbahçe Doğuşlu Milli Basketbolcular 2019 Fiba Dünya Kupası Eleme Maçları’nın EuroLeague takvimiyle çakışmasından dolayı Milli maçlarda yer alamayacaklarını açıkladılar

Sarı-lacivertlilerin milli basketbolcuları Melih Mahmutoğlu, Sinan Güler, Barış Hersek, Ali Muhammed ve Egehan Arna, Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ile Avrupa Ligi yönetimi arasında bir türlü çözülemeyen maç takvimi sorunu nedeniyle, A Milli Takım’ın Dünya Kupası eleme maçları kadrosunda bulunmayacaklarını duyurdu.

FIBA tarafından 2019 Dünya Kupası eleme maçlarının sezon ortasında oynatılmasına yönelik takvim değişikliğinin, uzunca süredir basketbol gündemini meşgul ettiği ve sporcuları da oldukça güç bir duruma soktuğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

 

Konuyla ilgili Yiğiter Uluğ’un görüşlerini aldık:

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.