Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rafael Nadal 11. Roland Garros zaferine ulaştı

Tenis’in en önemli Grand Slam turnuvalarından biri olan Roland Garros’ta tek erkekler finalinde, erkekler Dünya sıralamasının 1 numarası İspanyol Rafael Nadal ile, sıralamanın 7 numarası Avusturya’lı Dominic Thiem karşı karşıya geldi. Rafael Nadal, rakibini 6-4, 6-3 ve 6-2 lik setler ile yenerek 2018 Roland Garros’u kazandı. Rafael Nadal’ın 11. Roland Garros zaferi oldu.

Toprak korttaki başarısıyla dikkat çeken Nadal’ın kariyerinde kazandığı 17 Grand Slam turnuvası oldu. 11. Roland Garros zaferiyle, “bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi” ünvanına, 11 kere Avusturalya Açık turnuvasını kazanan Margaret Court ile ortak oldu. Bu zaferle birlikte ATP Dünya klasmanındaki birinciliğini de korumuş oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.