Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fransa’da Benzema yine manşetlerde: Yakınları adam kaçırmakla suçlanıyor

Paris Savcılığı bundan önce de adı futbol dışı birçok skandala karışan futbolcu Karim Benzema’nın çok yakını olduğu bilinen kişiler hakkında soruşturma başlattı. Benzema’nın bir zamanlar çok yakınında olan 33 yaşındaki Léo D.’nin, Real Madrid’li oyuncunun yakın arkadaşları tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor.
Fransız Mediapart’ın haberine göre hikâye Fas’ta başlıyor. Cebinde Benzema’ya borç karşılığı iade edeceği 50 bin euro bulunan Léo D., Marakeş Havalimanı’ndan çıkarken gümrük memurları tarafından durdurulduğun ve paraya el koyulduğunu öne sürüyor. Ancak Benzema’nın yakınları böyle bir olayın yaşanmadığını ve Léo D.’nin parayı elinde tuttuğunu iddia ediyor. 7 Ekim akşamı Paris’e dönen Léo D. evinin önünde siyah bir minibüs fark ediyor. Benzema’nın çocukluk arkadaşı Smaïne T., Léo’dan minibüse girmesini istiyor ancak olumsuz cevap alıyor.
Bu olayın ardından Léo şikâyetinden vazgeçince Paris Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıyor. Benzema’nın avukatı Sylvain Cormier ise suçlamayı reddediyor: “Léo hiçbir zaman Karim’in menajerliğini yapamadı. Belki de bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyordur. Tüm yaptıkları dedikodu çıkarmak için. Benzema’nın olay mahallinde olmadığını herkes biliyor. Yine de işin bu kısmını şüpheli bırakıyor.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.