Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’de bir bomba düzenekli paket de oyuncu Robert De Niro’nun restoranına gönderildi

ABD’de, Macar asıllı milyarder yatırımcı George Soros’un New York’taki evine gönderilen bombalı paketin ardından dün de aralarında ABD eski Başkanı Barack Obama, ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın evleri ve CNN’in New York’ta bulunan ofisine bomba düzenekli paketler gönderilmişti. Bugün bu isimlere ABD Başkanı Donald Trump’ı adaylığından itibaren kimi zaman küfür de dahil çok sert eleştiren ünlü aktör Robert De Niro da eklendi. Güvenlik güçlerinden yapılan açıklamaya göre, Robert De Niro’nun lokantasına gönderilen paketin üzerinde 6 Amerikan bayrağı resimli pul yer alıyor ve düzenek dün bulunan diğer bombalı paketlerle benzerlik gösteriyor.

View this post on Instagram

#GoodMorning get to work only to have to evacuate the building because of a bomb threat. My morning is just getting better and better.

A post shared by La Shawna* (@chef_lashawna) on

 

Bombalı düzeneklerin bulunmasının ardından ABD Başkanı Trump, aralarında CNN’in New York ofisinin de olduğu yerleri ziyaret etmişti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.