Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Spice Girls yıllar sonra yeniden bir arada

Bir zamanların ünlü pop müzik grubu Spice Girls, 2019’da İngiltere’de 13 konser verecek. Konser tarihleri henüz belli değil, ancak grup ünlü Wembley Stadyumu dahil olmak üzere farklı yerlerde sahne alacak. Grubun ‘Posh Spice’ı Victoria Beckham’ın (Adams) turneye katılması ise beklenmiyor.

Grubun turneye çıkacağı dün Mel B tarafından, katıldığı bir televizyon programında doğrulandı. Mel B daha önce de aynı programda, Geri Halliwell’in 1998 yılında gruptan ayrılmasıyla ilgili olarak şunları söylemişti: “Gelip benimle konuşmadı. Ben onu en yakın arkadaşım olarak görüyordum, hepsini öyle görüyordum; işin aslı hepimiz yalnızmışız. Bu beni her şeyden çok üzdü, yani gelip en azından bana açılabilirdi, neler olduğunu anlatabilirdi, ama o sadece gitti.”

Grubun Baby Spice lakaplı üyesi Emma Bunton’ın Instagram’da paylaştığı beşli fotoğrafın ardından Spice Girls’ün bir araya gelebileceğini konuşulmuştu. Daha sonra Victoria Beckham, katıldığı bir televizyon programında grup üyeleriyle yeniden buluşmalarıyla ilgili şöyle konuşmuştu: “Kızları yeniden görmek çok güzeldi. Bir zamanlar çok yakındık ve orada olmak çok güzeldi, Geri’nin çocukları oradaydı, birlikte vakit geçirdik sadece, öğle yemeği yedik beraber, ondan bundan konuştuk. Mesele turneye çıkmak ya da yeni bir albüm çıkarmak değildi. Daha ziyade ‘kız gücü’nün mesajını nasıl kuşaktan kuşağa aktarabiliriz, neye benzer ve nedir aslında bunu konuştuk. Çünkü bugün, bu mesajın yayılması için çok önemli bir dönem.”

Bununla birlikte, eski grup arkadaşlarına başarılar dileyen Beckham, turnelere katılmayacağını çeşitli vesilelerle söylemişti.  

Bunton da katıldığı bir radyo programında spikerin “Geçtiğimiz yıllarda üçünüz de yeniden bir araya gelme konusunda pek istekliydiniz ama Victoria ve Geri pek o kadar istekli görünmüyordu. Ne sebep olmuş olabilir fikirlerini değiştirmelerine? Şu 10 milyon poundun bir alakası olabilir mi?” sorusuna, gülerek “Bir arada olmak, birlikte bir şeyler üretmek, hele de şimdi, dünyanın bir parça ‘kız gücü’ne ihtiyacı varken, bu bizim için büyük bir fırsat” diye cevap vermişti.

Grubun turnede en sevilen şarkılarını söyleyeceği, belki bunların arasında birkaç sürpriz parça ya da grup üyelerinin solo performanslarının da olabileceği düşünülüyor. 1996 yılında “Wannabe” şarkısıyla çıkışını yapan grup, 1998 yılında Geri’nin gruptan ayrılmasıyla birlikte dağılmıştı.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.