Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Buluştuğu Bollywood yıldızlarının ücretini ödemeyen Bahreyn prensine 27 milyon poundluk dava açıldı

Bahreyn’in milyarder Kralının kuzeni ve Başbakanının yeğeni Prens Hamad İsa Al-i Halife, hayranı olduğu 26 Bollywood starıyla buluşmanın toplam ücreti olan 27 milyon paundu ödememekle suçlanıyor. 
 
Bollywood yıldızlarına hayran bir prens
 
İngiltere’nin başkenti Londra’da açılan davanın iddianamesinde, Prensin Mısırlı bir işadamı olan Ahmed Adel Abdullah Ahmed’i, randevu alıp buluştuğu her ünlü için 1.5 milyon paund ödeme sözü verdiği halde, sadece 3 milyon paundluk ödeme yaparak 20 milyon paundun üzerinde zarara uğrattığı belirtildi.
 
Prens ise, 1994 Dünya Güzeli Aiswarya Rai veya Milyoner filminin başrol oyuncusu Anıl Kappoor gibi global ünlülerle buluşmanın bedelinin milyonlar olamayacağını, görüşmeler için centilmen anlaşması yaptıklarını ve 30,000 – 50,000 paund arasında ücret ödemeyi kabul ettiğini söyledi.
 
Prens basın açıklamasında, “Ahmed’le aramızda hiçbir zaman yazılı bir sözleşme veya kontrat söz konusu değildir. Her hususta oldukça cömert davrandığım ve dost bildiğim Ahmed’in iddiası asılsızdır. Hayranı olduğum Bollywood yıldızlarıyla beni bir araya getirdikten sonra peşimi bırakmamış ve söz konusu olamayacak paralar istemiştir” dedi.
 
 
Randevular 25 dakikayı geçmiyor
 
İşadamı Ahmed tarafından mahkemeye sunulan deliller arasında, Prensin 15-25 dakika arasında değişen randevular için 1.5 milyon pound ödemeyi kabul ettiğine dair yazılı belge de var. Prensin buluştuğu diğer ünlü Hint oyuncular Shah Rukh Khan, Aditya Roy Kapoor, Salman Khan ve Ranveer Singh. Kanıtların arasında, Prensin aracı Ahmed’e bir bavul içinde yaptığı; 600.000 pound ve 250.000 dolarlık ödemelerin nakit olarak fotoğrafları da mevcut. Prens Hamad İsa Al-i Halife ayrıca, tanıma ayrıcalığına eriştiği yıldızlara Londra’nın lüks Harrods alışveriş merkezinden de pahalı hediyeler almış.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.