Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin: “Erdoğan, Metin Akpınar’a gününü gösterince kaybeden kim olur?”

Gazeteci Murat Yetkin blogunda yazdığı “Erdoğan, Metin Akpınar’a gününü gösterince kaybeden kim olur?” başlıklı yazısında “Akpınar’a, Gezen’e, Çölaşan’a, Doğru ve Portakal’a günleri gösterildiğinde ne düzelecek peki? Türk Telekom’un Suudi destekli Hariri ailesi tarafından içinin boşaltılıp posasının üç Türk bankası üzerine yüklenmiş olması mı düzelecek?” diye sordu.
Yetkin yazısına, “Önceki haftaya Emin Çölaşan ve Necati Doğru’nun FETÖ’cülüğüyle başlamıştık. Geçen hafta Fatih Portakal’ın halkı sokağa dökme tehdidiyle uğraştık. Bu haftaya da Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in darbeciliğiyle gözümüzü açtık”  diye başlayarak Erdoğan’ın da zamanında Metin Akpınar ve Zeki Alasya’nın siyasi hicivlerine herkes gibi  gülmüş olabileceğini yazdı.
Yetkin yazısının sonunda “Metin Akpınar, Müjdat Gezen, Emin Çölaşan, Necati Doğru ve Fatih Portakal’a günleri gösterildiğinde ne düzelecek? ” diye sordu. Yetkin’in yazısının son bölümü şöyle:
“Akpınar’a, Gezen’e, Çölaşan’a, Doğru ve Portakal’a günleri gösterildiğinde ne düzelecek peki? Türk Telekom’un Suudi destekli Hariri ailesi tarafından içinin boşaltılıp posasının üç Türk bankası üzerine yüklenmiş olması mı düzelecek? Ankara’da 9 kişinin öldüğü tren kazasında ‘Sinyalizasyona gerek yok’ diyen Ulaştırma Bakanından, ‘Peki, gerek yoktu da neden ihaleye koyuldu ve parası ödenmiş olduğu halde hizmete alınmadı?’ diye hesap soran mı çıkacak? 29 Ekim’de açılacağı söylenip, yılbaşına ertelenen, sonra Mart’a ertelenip ‘Acaba 31 Mart yerel seçimlerine mi saklanıyor?’ diye düşündürten ama ertesi gün yağmur suyu basan İstanbul Havalimanında sular mı çekilecek? Açılışlarda kasım kasım kasılan havuz müteahhitlerine ‘Bunlar müteahhit müsveddesi, yargıya versinler hesabını’ diyen mi çıkacak? Önceki hafta Emin Çölaşan ve Necati Doğru,geçen hafta Fatih Portakal, bu hafta Metin Akpınar ve Müjdat Gezen. Haftaya kimi yazacağız acaba? Ve kim yazacak?”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.