Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Alper Taş: “Bütün Beyoğlu’nu birleştirmeye geliyorum”

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’ndeydi. Seçim vaatlerini açıklamak üzere Ses Tiyatrosu’na gelen Taş’ı, Beyoğlu halkı ve partililer sıcak bir şekilde karşıladı.

Ses Tiyatrosu’nu dolduran seçmenlerle partililere seslenen Taş; Beyoğlu’nda kadın sığınma evleri, ilçenin afete hazır hale getirilmesi gibi çalışmalar yapacaklarını, 45 mahallede “Emek Festivalleri” düzenleyeceklerini söyledi. Taş’ın toplantısını muhabirlerimiz Canan Coşkun ve Sercan Öztürk takip etti. 

Taş’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle: 

– Kadınların özgür ve mutlu yaşadığı bir Beyoğlu tasarlıyoruz.
– Bütün Beyoğlu’nu birleştirmeye geliyoruz. 
– Politikacı olmayacağım, devrimci olmaya çalışacağım. Kendi mahallemin devrimcisi değil, bütün Beyoğlu halkının devrimcisi olacağım, bu benim sözümdür.
– Beyoğlu Belediyesi’nde israf var. Burayı elit yapmaya çalışıyorlar, buna karşı koyacağız. Burası halkın Beyoğlu’su olacak.
– Mal mülk biriktirmeyeceğiz.
– Demokrasi örneği sunacağız. Sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye ve dünyaya sunacağız.
– Mesele Alper Taş’ın kazanması değil, hepimizin kazanması meselesi; Beyoğlu’nun onurunu kazanması, ezilenlerin hakkını kazanması, eşitlik meselesidir.

Kamera & Kurgu: Sercan Öztürk

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.