Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP, yüklendiği Çanakkale’yi alabilir mi?

Kamera: Gökçe Çiçek Kösedağı

Kurgu: Sahra Atila

Çanakkale’yi 2004 yerel seçimlerinden beri CHP’li Ülgür Gökhan yönetiyor. AKP, Ülgür Gökhan’ın karşısına aday olarak Ayhan Gider’i çıkardı. İYİ Parti, CHP’nin adayı desteklerken, MHP burada ilk başta aday olarak Hakan Pınar’ı çıkardı, daha sonra adayını geri çekerek AKP’nin adayını destekleme kararı aldı.  

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çanakkalelileri neler bekliyor, iddialı aday ile seçimlere hazırlanan AKP oy oranlarını yükseltebilecek mi? Sahra Atila ve Gökçe Çiçek Kösedağı seçmene sordu.

AKP’nin Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider de seçimlere ilişkin sorularımızı yanıtladı. Gider, “Bu seçimlerde farklı bir sonuç elde edeceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.