Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayşenur Arslan: “Ekrem İmamoğlu programa çıkarak bir şeyi teşhir etmiş oldu”

CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Ülke TV’de Turgay Güler’in konuğu oldu. ”Sıradışı” adlı programda İmamoğlu ile Güler arasında geçen diyaloglar, #imamoğlusıradışında etiketiyle Twitter’da en çok konuşulan konu oldu.

Arslan: “Tam da beklendiği gibi bir program oldu”

Gazeteci Ayşenur Arslan, İmamoğlu’nun konuk olduğu programda yaşananları Medyascope.tv için değerlendirdi.

Arslan, ”Moderatör Turgay Güler bir davanın, kendince kutsal bir davanın neferi, mücahidi olarak görüyor kendini. İddialı bir şey olacak ama Güler’in, karşısındakini anlamak, karşısındakine soru sormak gibi bir niyeti olmadığını biliyorum” dedi. İmamoğlu’nun programa katılarak bir şeyi teşhir ettiğini söyleyen Arslan, HDP’ye ilişkin sorulara verdiği yanıtlarla ilgili ise, ”Eksik ve yanlış olarak yorumlamam, yorumlayamam” diye konuştu.

Söyleşinin tamamı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.