Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı: Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök ve İsmail Küçükkaya’nın gazetecilik yanlışı

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, pazar günkü yayından önce İsmail Küçükkaya’nın Ekrem İmamoğlu ile görüşmesi etrafında yaşanan tartışmaları ele aldığı yazısında, hem Küçükkaya’yı, hem de bu konuda yazdıkları yazılar nedeniyle Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök’ü eleştirdi.

Bildirici’nin “Küçükkaya’nın böyle kutuplaşılmış bir ortamda adaylardan biriyle yüz yüze görüşmesi de yanlış ve gereksizdi. İmamoğlu lehine davrandığı spekülasyonlarına yol açabileceğini ve kendisini tartışılır hale getireceğini kestirebilmeliydi. Elbette İmamoğlu ile İstanbul’un merkezindeki bir otelde, basın toplantısı sonrasında buluşması gizli görüşme sayılamaz. Ama kamuya ve taraflara duyurulmuş bir görüşme de değil” dediği yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.