Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Efsane teknik adam Sir Bobby Robson’ın ölümünün 10. yıldönümünde Ali Murat Hamarat ile söyleşi

Futbol tarihinin efsane teknik adamlarından Sir Bobby Robson 31 Temmuz 2009’da hayatını kaybetti.

Defalarca kanser ile mücadele eden Sir Robson, 76 yaşında hayata gözlerini yummadan önce Sir Bobby Robson Vakfı’nı kurmuştu. Sir Robson, günümüzde de aktif olan kanser araştırmaları için kurduğu vakfına ciddi miktarda bağış yapmış ve futbol camiasından bizzat bağış toplamıştı.

Pep Guardiola ve Jose Mourinho gibi farklı futbol görüşlerinin Sir Bobby Robson’ın öğrencileri olması, onun futbol anlayışının zenginliğini bize gösteriyor.

Robson’ın kariyeri ve kişisel hayatı üzerine Netflix’in hazırladığı “Bobby Robson-More Than a Manager” belgeseli, spor dünyasının efsaneleşmiş isimlerini bir araya getirdi.

Sir Bobby Robson’ın ölümünün 10. yıldönümü üzerine Ali Murat Hamarat ile konuştuk:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler