Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (14): “Yargı Reformu’nda ifade özgürlüğü taahhüdü önemli ancak terör mevzuatının gözden geçirilmesi gerekiyor” – İHD Eş Başkanı Öztürk Türkdoğan ile söyleşi

Ankara Gündemi programında Batu Bozkürk, bu hafta İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı  Avukat Öztürk Türkdoğan‘ı konuk etti. Programda Emine Bulut cinayetinin ardından yeniden gündem olan İstanbul SözleşmesiYargı Reformu Strateji Belgesi ve önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak Adlî Yıl Açılış Töreni konuşuldu. 

Öztürk Türkdoğan, “Yargı Reformu’nda ifade özgürlüğü taahhüdü önemli ancak terör mevzuatının gözden geçirilmesi gerekiyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.