Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İki kadın daha erkek şiddeti yüzünden öldü: “Karımı öldürdüm gelin beni alın”

Erkek şiddeti kadınların hayatına son vermeye devam ediyor. 2017’de 409, 2018’de 440, 2019’un ilk altı ayında ise 263 kadın erkek şiddetinden dolayı hayatını kaybetti. Kadınlar en çok kocaları tarafından öldürülüyor. Dün akşam saatlerinde iki kadın daha kocası tarafından öldürüldü.  

“Karımı öldürdüm gelin beni alın”

Ankara’da İbrahim Köksal, 17 yıldır evli olduğu, 38 yaşındaki Sibel Köksal’ı boğarak öldürdü. Akşamüstü işlediği cinayet sonrasında İbrahim Köksal polisi arayarak, “Karımı öldürdüm gelin beni alın” dedi. Cinayet, Mamak’ın Bahçeleriçi Mahallesi’nde 274’üncü Cadde’deki Beyaz Köşk Apartmanı’nda meydana geldi. İşten eve gelen İbrahim Köksal, dört çocuk annesi Sibel Köksal’ı öldürdükten sonra cansız bedenini defalarca bıçakladı. Köksal, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürdü. 

Çocuklarının gözü önünde tabancayla vurularak öldürüldü 

Niğde’de, 41 yaşındaki Sibel Çetinel, boşanma aşamasında olduğu eşi Murat Çetinel tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Merkezdeki Aşağı Kayabaşı Mahallesi’nde yaşayan Sibel Çetinel ve Murat Çetinel arasında akşam saaat 18.00 sıralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Çetinel, tabancayla eşine ateş etti. Sibel Çetinel, merminin başına isabet etmesi sebebiyle çocuklarının gözü önünde kanlar içinde yere yığıldı. Murat Çetinel ise olay yerinden kaçtı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Dört çocuk annesi Sibel Çetinel’in olay yerinde öldüğü belirtilirken, Murat Çetinel’i yakalamak için de çalışma başlatıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.