Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (20): “Bütün anketler Millet İttifakı’nın adayının cumhurbaşkanı olacağını gösteriyor” – CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile söyleşi

Ankara Gündemi programında Batu Bozkürk bu hafta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’yı konuk etti. CHP’nin Bolu Abant’ta yaptığı kampta çekilen programda partinin gelecek dönem stratejileri, yüzde 40 tartışmalarının ortaya çıkma nedeni ve Millet İttifakı’ndaki son durum konuşuldu.

CHP’nin önümüzdeki dönem daha çok “söz söyleyici” olacağını belirten Veli Ağbaba, yüzde 40 tartışmalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bağımsız başlamadığını ifade etti. Ağbaba, Cumhur İttifakı’nın güçsüzleştiğini savundu, “Önümüzdeki seçimlerde bütün anketler Millet İttifakı’nın adayının cumhurbaşkanı olacağını gösteriyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.