Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bir kadını 20 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı ifadesinde, “Kafam iyiydi, hatırlamıyorum” dedi

39 yaşındaki Nuran Gökalp, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşıyordu. Gökalp 22 Ekim 2019 tarihinde, birlikte olduğu erkek Ayhan Doğan tarafından 20 bıçak darbesiyle boş bir arazide öldürüldü.

Ayhan Doğan ile Nuran Gökalp’ın arasında bilinmeyen nedenden tartışma çıktı. Tartışma sırasında fail, Nuran Gökalp’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kadının çığlık sesleri duyan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler Nuran Gökalp’in olay yerinde hayatını yitirdiğini tespit etti. Cesedin başında bekleyen fail ise bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.

“Kafam iyiydi, çok da hatırlamıyorum”

40 yaşındaki Ayhan Doğan ifadesinde, cinayeti kıskançlıktan işlediğini belirtti ve “Kafam iyiydi, çok da hatırlamıyorum” dedi. Emniyete götürülen fail, ifadesinde Nuran Gökalp’in bir süredir telefonlarını açmadığını söyledi. Doğan, “Biz kendisiyle arkadaştık. Olay günü alkol aldık. Kendisine ‘Neden benim telefonlarımı açmıyorsun’ dedim. ‘Başka biri mi var’ dedim ve tartışma çıktı. Kafam iyiydi, çok da hatırlamıyorum” diye konuştu. İfadesinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen fail, çıkarıldığı mahkemece, “kasten adam öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.