Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kerem Ardahan’ın bağımsız bir iç ses arayışı niteliğindeki sergisi “Super Cherry Turbo Punch”

Kerem Ardahan’ın resim ve linol baskılardan oluşan sergisi Super Cherry Turbo Punch, İstanbul Kadıköy’de bulunan Big Baboli Şarküteri’de ziyaretçiyle buluşuyor.

Çalışmalarında katıksız bir ifade biçimi aradığını söyleyen Ardahan, resimlerinde ve baskılarında, ilkel insanların ve çocukların temel ihtiyaçlarından ve kendilerini ifade etmek için yaptıkları hareketlerden, jestlerden en saf anları aradığını belirtiyor.

Super Cherry Turbo Punch, sanatçının 20 Şubat-20 Mart 2020 tarihleri arasında Cer Modern’de Hub Art Space’te açacağı Dipten Sesler Korosu adlı serginin bir parçası niteliğinde. Uzun süredir ele aldığı fikirleri ve yolculuğunu anlatmaya hazırlandığı Dipten Sesler Korosu’nun, tüm eserlerini kapsayacak nitelikte olduğunu belirten Ardahan, bağımsız bir iç ses arayışında olduğunu söylüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.