Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (41) – TİP Genel Başkanı Erkan Baş: “Suriye’ye yapılan operasyonlar Türkiye halkının değil Tayyip Erdoğan’ın ihtiyacıdır”

Ankara Gündemi programında Batu Bozkürk bu hafta Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş’ı konuk etti. Programda gazeteciler Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç’ın “şehit MİT mensubu” haberi nedeniyle tutuklanması, TBMM’de çıkan kavga, İdlib kapalı oturumu, Erdoğan-Putin zirvesi ve TİP’in meclis çalışmaları konuşuldu.

Erdoğan’ın Putin’le Rusya’da gerçekleştirdiği zirveyi ve Suriye’deki genel durumu değerlendiren Erkan Baş, “Dünyanın neresinde, bir ülkede yaşanan karışıklığa uluslararası güçler müdahale olduğunda bir çözüm ortaya çıkmıştır? Türkiye İdlib ve Suriye’den çekilmelidir. Suriye’de yapılan operasyonlar halkın değil Recep Tayyip Erdoğan’ın yararınadır” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.