Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Kanada’da büyük sektörler bir araya gelip, sağlık sektörüne yardım edecek” – Nilgün Uzunhasanoğlu ile söyleşi

Devletler koronavirüs salgını ile mücadele için aldıkları ekonomik önlemleri açıklamaya devam ediyor. Kanada‘da ise olağanüstü hal ilan edildi ve ekonomik yardım paketleri her gün yenilenerek açıklanıyor. Sağlık sistemi ise devlete bağlı olduğu için, insanlar sağlık hizmetlerine ulaşımda sorun yaşamıyor.

Toronto’da mali müşavirlik yapan Nilgün Uzunhasanoğlu, Kanada’nın genelinde ve eyaletlerde alınan ekonomik önlemleri ve sosyal yardımları anlattı. Bunların yanı sıra Uzunhasanoğlu, “Kanada hükümeti büyük sektörlerin bir araya gelip, özellikle sağlık sektörüne yardımcı olacaklarını beyan etti” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.