Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş’ın “Afiyet ver” kampanyası 6 gün içinde 7 milyon liradan fazla destek buldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın geçen cumartesi günü başlattığı ve Kurban Bayramı için ihtiyaç sahibi ailelere paketlenmiş kavurma ya da kıyma ulaştıracak olan “Afiyet ver” kampanyasına 6 gün içinde Türkiye’nin bütün illerinden yaklaşık 35 bin kişi, toplam 7 milyon 130 bin liradan fazla katkıda bulundu.

Kampanya dahilinde yaklaşık 125 bin paket kavurma ve kıyma siparişi alındı. Hayırsever vatandaşlar, siparişlerini www.afiyetver.com internet sitesi üzerinden vermeye devam ediyor.

Şu ana kadar kampanyaya en yoğun katılım 20 bin kişi ile Ankara’dan oldu. Ankara’yı 5 bin kişi ile İstanbul, 1500 kişi ile İzmir takip etti.

Mansur Yavaş Twitter’dan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.