Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları 21 Ağustos’ta başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, yarın (21 Ağustos) oynanacak Atletico Madrid – Barcelona ve Glasgow City – Wolfsburg çeyrek final maçları ile kaldığı yerden devam edecek. En son ekim ayında oynanan son 16 turu maçları sonrasında çeyrek final maçlarının mart ayının ikinci haftası oynanması planlanıyordu. Turnuvada kalan maçlar tek maç eleme usulü ile İspanya’da devam edecek.

Yarın oynanacak iki karşılaşma ile kaldığı yerden devam edecek turnuvada en çok şampiyonluğu bulunan Fransa temsilcisi Olympique Lyon, cumartesi (22 Ağustos) günü Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak. Cumartesi gününün bir diğer önemli mücadelesinde ise İngiltere temsilcisi Arsenal ile Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak maçlar Türkiye saati ile 19.00’da, cumartesi günü oynanacak maçlar ise 21.00’de başlayacak.

Favori Olympique Lyon

Son yıllarda UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne ambargo koyan Lyon, bu sene de futbol otoriteleri tarafından kupanın favorisi olarak gösteriliyor. Geçen yıl da kupayı kazanan Fransa temsilcisi, üst üste dört ve toplamda altıncı kez UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmüştü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.