Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Elif Key ile Amerikan Rüyası (4) – Bizi ayıran soru: Aşıya güvenecek miyiz?

Aşı haberleri gelmeye başladığından bu yana o ilk heyecan gitti ve yerini aşı şüpheciliğine bıraktı. Sorulan sorular: Aşıyı olacak mıyız? Aşılara güvenebilir miyiz? Hangi aşıya güvenmeliyiz? Tüm bu salgın dönemini kaotik bir şekilde yürüten hükümetlere güvenebilir miyiz? Bu arada aşı önceliği kimlerde olacak? Bu konuda hükümetler şeffaf davranacak mı? Ve hatta aşı sırası bize gelecek mi? Şu anda dünyanın her yerinde konuşulan dert buyken, yine başka bir soru da kapımızda: Varlıklı ülkelerin ihtiyaçlarının üzerinde satın aldıkları aşılar gelişememiş, fakir ülkeleri nasıl etkileyecek? Aşıda bile adaletsizlik mi kazanacak?

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.