Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (155): Koronavirüs salgını ve kadın liderlerin farkı – Prof. Zeynep Alemdar, Doç. Bezen Balamir Coşkun ve Nilden Bayazıt Postalcı ile söyleşi

Küresel koronavirüs salgını bütün ülkelerde, sağlığa, ekonomiye ve sosyal yaşama etkileriyle büyük bir kriz yarattı. Bu krizle en iyi baş edebilen, milyon başına en az ölüm sayısının olduğu ülkelerin liderlerinin çoğunun kadın olması bir tesadüf olabilir mi? Olmadığı kanaatindeyiz. Nedenlerini Okan Üniversitesi İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Alemdar, siyaset iletişimcisi Nilden Bayazıt Postalcı ve Alman Uluslararası Politika ve Güvenlik Enstitüsü Uygulamalı Türkiye Çalışmaları Merkezi’nde araştırmacı Doç. Dr. Bezen Balamir Coşkun ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.