Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı: Yeter artık, milyon dolarlık tarihi İncil ve Tevrat ele geçirmeyin, bu yıl 24’ü buldu

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, kişisel internet sitesindeki yazısında, “Milyonlarca dolar değerinde tarihi Tevrat ve İncil ele geçirildi” ve benzeri başlıklarla verilen çok sayıda haberin medyada sorgulanmadan yayınlanmasını eleştirdi.

“Şaşırtıcı olan, yıllardır memleketin her yanında onlarca sahte tarihi İncil ve Tevrat bulunmasına rağmen gazetecilerin şüphelenmemesi ve bu haberleri yazmaya devam etmeleri. Bakalım daha ne kadar devam edecekler tarihi İncil ve Tevrat haberlerine? Benim merak ettiğim acaba bu haberleri yazarken kendileri inanıyor mu? İnanıyorlarsa da kötü gazetecilik, inanmıyorlarsa da” diyen Faruk Bildirici‘nin yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.