Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Söyleşi: “Devletteki savurganlığın karşısında şiddetle durmaya devam edeceğiz”

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ali Yalçın, Medyascope özel yayınına katıldı. Memur maaşlarına yapılan zam miktarının son derece yetersiz olduğunu vurgulayan Yalçın, “Memur zammı enflasyon karşısında eziliyor” dedi. Yalçın, toplu sözleşme tarihine kadar en düşük memur maaşının yüzde 10’u kadar iyileştirme yapılmaması halinde memurların çok daha zor bir duruma düşeceklerini söyledi.

Memur-Sen Başkanı Yalçın, devletteki lüks harcamaları da eleştirerek, “Devleti ne kutsal ne de düşman olarak görüyoruz. İtibar önemli ama savurganlığın önüne geçilmeli. Devletteki savurganlığın karşısında şiddetle durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.