Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı: “Gazeteciler, memleketin ortasına Covid-19 bombası atılıyor, neredesiniz?”

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, kişisel internet sitesinde yayımladığı yazısında, birçok basın kuruluşunun, koronavirüs önlemlerine uyulmamasından vatandaşı sorumlu tutup, iktidar partisinin kongrelerindeki kalabalıklara hiç değinmemelerini eleştirdi.

“Bu kongreler, Türkiye’nin ortasına Covid-19 bombası atmak gibi toplum sağlığı açısından son derece tehlikeli faaliyetler. İnternet siteleri, televizyonlar ve gazetelerin çok büyük bir bölümü ise bu tehlikeye dikkat çekemiyor, toplumu ve parti yöneticilerini uyaramıyorlar. Bütün suçu, okur ve izleyicilerine yüklemekle meşguller. Sanat etkinlikleri yasaklanmış sanatçıların, işyerleri kapatılmış esnafın sosyal medyadan yükselttikleri tepkilere bile gözlerini kapatıyorlar. Böylesi daha kolaylarına geliyor galiba… Birilerini kızdırma tehlikesi de yok…” diyen Faruk Bildirici‘nin yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.