Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye işçi sınıfının dünü, bugünü ve yarını – Hakan Koçak, Mustafa Kemal Coşkun ve Çağla Ünlütürk: “1 Mayıs’ta işçilerin toplumsal muhalefeti meydanlara taşıması, egemenler için travma yaratıyor”

Gülçin Karabağ, konukları sosyolog Doç. Dr. Mustafa Kemal Coşkun, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri uzmanı Doç. Dr. Hakan Koçak ve Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi ve Kadın Emeği Çalışan Feminist Araştırmacılar grubu (KEFA) üyesi Doç. Dr. Çağla Ünlütürk ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle Türkiye işçi sınıfının dünü, bugünü ve yarını ile özellikle salgının işçi sınıfını üzerindeki etkileri hakkında konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.