Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Peker’in Aleviler’e saldırı planlandığı iddiası – Reha Çamuroğlu: “Türkiye toplumu şu anda bir provokasyonu kaldırabilecek kadar dayanıklı değil”

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi ‘Derin Mehmet’in adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır” dedi. Peker’in Aleviler’e yönelik saldırı planlandığı iddiasını tarihçi ve yazar Reha Çamuroğlu ile konuştuk.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.