Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TTB İkinci Başkanı Ali İhsan Ökten: “İktidar şeffaf değil, ölüm ve hasta sayılarını değiştirdiği gibi aşı oranlarını da değiştiriyor”

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de son 24 saatte 28 bin 370 yeni vaka tespit edildi, 196 kişi ise yaşamını yitirdi.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, “Henüz toplum bağışıklığı aşamasında değiliz. Aşının sonucunu hastalığın hafif geçirilmesinde görüyoruz. Vaka sayısı? Aşı artıyor ama tedbir azaldı” diye yazdı. Türk Tabipleri Birliği İkinci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile birlikte salgında son durumu konuştuk. Ökten, “İktidar şeffaf değil, ölüm ve hasta sayılarını değiştirdiği gibi aşı oranlarını da değiştiriyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.