Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile söyleşi: “Türkiye, koronavirüs salgınında şeffaflık skalasında en gerilerdeki ülkeler arasında”

Koronavirüs vaka sayılarında beş gündür görülen düşüş seyri tersine döndü. Artışa geçen vaka sayıları yine 30 bin sınırına dayandı. 18 Ekim Pazartesi gününün verilerine göre 29 bin 240 vaka tespit edildi. Ölüm sayısı ise 186’dan 214’e yükseldi. İyileşen hasta sayısı 26 bin 539 olurken toplam 351 bin 165 PCR testi yapıldı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul ile koronavirüs salgınında son durumu konuştuk. Ertuğrul, “Türkiye, koronavirüs salgınında şeffaflık skalasında en gerilerdeki ülkeler arasında” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.