Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türk Tabipleri Birliği İkinci Başkanı Ali İhsan Ökten: “Sağlık Bakanlığı 18 yaş üzerindekileri hesapladığı için aşılama yüzde 80 görünüyor ama bu gerçekçi değil”

Sağlık Bakanlığı’nın dün (5 Aralık) açıkladığı verilere göre 19 bin 357 kişinin testi pozitif çıktı, 185 kişi ise yaşamını yitirdi.18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 81,44 olarak açıklanırken, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 90,73 olarak açıklandı. Türk Tabipleri Birliği (TTB) İkinci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, salgında son durumu Medyascope‘a değerlendirdi. Ökten, “Sağlık Bakanlığı 18 yaş üzerindekileri hesapladığı için aşılama yüzde 80 görünüyor ama bu gerçekçi değil” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.