Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (349): Kemal Kılıçdaroğlu neyi, niçin ve nasıl yapıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “iktidardaki aktörlerin kaçış planının anatomisi” açıklaması nasıl değerlendirilebilir, açıklamanın hedefi neydi, açıklama hedefine ulaştı mı? Geçen hafta İstanbul Maltepe’de düzenlenen miting Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması anlamına mı geliyor? Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı tartışması hangi aşamada ve altılı masa çalışmaları ile bu tartışma arasında bağlantı var mı? Nasıl?

Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şebnem Yardımcı Geyikçi, Ankara Enstitüsü Araştırma Direktörü Osman Sert ve Londra Metropolitan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Erdi Öztürk, Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.