Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (23): Kılıçdaroğlu ne söyledi de Erdoğan yapmadı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ödemeyin” çağrısı yaptığı Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenim kredisi borç faizlerinin silineceği açıklandı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Faizleri siliyoruz” açıklamasını Kılıçdaroğlu’nun çağrısından sonra yapması “Kılıçdaroğlu söylüyor, Erdoğan yapıyor” tartışmasına yol açtı. Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş PolitikAnkara’da bu hafta Erdoğan-Kılıçdaroğlu çekişmesini, Demirtaş’ın altılı masa, “açılım”, “çözüm süreci” ve Öcalan açıklamalarını, Sezgin Baran Korkmaz’la ilgili sürece dair gelişmeleri ve Danıştay’ın İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi kararının iptali istemini reddetmesini konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.