Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Benedict Cumberbatch bisikletli bir kuryeyi dört kişilik bir soyguncu çetesinin saldırısından kurtardı

Benedict Cumberbatch, namıdiğer Sherlock Holmes, bisikletli bir kuryeyi dört kişilik bir soyguncu çetesinin saldırısından kurtardı.

Sherlock Holmes dizisinde Sherlock karakterinin evinin bulunduğu ünlü sokak Baker Street’e yakın gerçekleşen olayda, 41 yaşındaki ünlü aktör kuryenin soyguncular tarafından darp edildiğini gördüğü anda içinde bulunduğu Uber arabasından atlayarak kuryeyi kurtarmaya koşmuş.

Uber sürücüsü Manuel Dias’ın söylediğine göre, Benedict bir kahraman. Soyguncular, kuryenin kafasına bir şişeyle vurmak üzereyken Benedict’in olay yerinde belirmesiyle bu defa ona saldırmaya çalışmış, aktörün müdahalesi ile dağılmışlar.

Sürücü Manuel Dias, “Benedict ve karısını bir kulübe götürüyordum. Başta onun kim olduğunu anlamamıştım. Marylebone High Street’ten aşağı inerken, bisikletli bir kuryeyi dövmeye çalışan 4 kişi gördük. Benedict’in arabadan inip olay yerine koşmasıyla işler daha ciddi bir hal aldı. Soyguncular bu defa ona saldırmaya başladı. Bunu görünce ben de olaya müdahil oldum. Onun Benedict Cumberbatch olduğunu anlayınca bir şaşkınlık yaşadım. Sanırım soyguncular da onun Benedict olduğunu anlayınca kaçıştılar. Benedict çok cesurdu. O olmasaydı kurye çok daha ciddi bir şekilde yaralanabilirdi” dedi.

Sherlock dizisinin yıldızı Cumberbatch olaylar üzerine kendisinin bir kahraman olmadığını, o sırada kuryeye yardım etmek zorunda olduğunu söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.