Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boşanma aşamasındaki Angelina Jolie ve Brad Pitt’in nafaka kavgası sürüyor

Hollywood yıldızı Brad Pitt, boşanma aşamasında olduğu aktris eşi Angelina Jolie’nin kendisi hakkında öne sürdüğü “çocukları için kayda değer bir yardımda bulunmadığı” iddiasını yalanladı ve Jolie’yi “medyayı manipüle etmeye çalışmakla” suçladı.

içfoto

ABD’li Hollywood yıldızı Brad Pitt’in avukatları, dün mahkemeye sundukları yeni belgelerde Pitt’in boşanma sürecinde olduğu eşi Angelina Jolie’ye 1.3 milyon dolardan fazla para ödediğini ve ünlü aktrise ev satın alması için 8 milyon dolar borç verdiğini belirtti.

Jolie’nin avukatı, Salı günü yaptığı açıklamada Pitt’in çocukları için “kayda değer bir yardımda bulunmadığını” öne sürmüştü.

Mahkemeye sunulan belgelerde Pitt’in avukatları ayrıca Jolie’nin iddialarını “medyayı manipüle etme çabası” olarak niteledi.

Jolie, boşanma dilekçesinde gerekçe olarak “şiddetli geçimsizliği” göstermiş ve takip eden süreçte çift çocuklarının velayeti üzerinde anlaşmazlık yaşamıştı. Pitt, çocuklarına karşı zaman zaman sergilediği öfkeli davranışları dolayısıyla “istismar” suçlamasıyla karşı karşıya kalmasına rağmen iddiaların asılsız olduğunu ıspatlamıştı.

2005 yılından beri birlikte olan çift, 2014 yılında evlenmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.