Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Lütfi Özgünaydın ile Edebiyat ve Fotoğraf Sohbetleri’nin konuğu Müge İplikçi’ydi

”Lütfi Özgünaydın ile Edebiyat ve Fotoğraf Sohbetleri” dün akşam İFSAK Nurettin Erkılıç Gösteri Salonu’nda yapıldı. Özgünaydın’ın konuğu yazar Müge İplikçi’ydi.

Fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın’ın her ay bir edebiyatçıyla sürdürdüğü edebiyat ve fotoğraf sohbetlerinin bu ayki konuğu Müge İplikçi’ydi. Özgünaydın ve İplikçi, fotoğraftan sanata, edebiyattan sinemaya uzanan doyurucu bir sohbet gerçekleştirdi. Söyleşiden önce konuklarının fotoğraflarını çeken Özgünaydın, söyleşiye başlamadan izleyicilerle fotoğrafları paylaşıyor.

”Proje tamamlandıktan sonra kitap olacak” söyleşilerin asıl amacının insanları kitap okumaya teşvik etmek olduğunun altını çizen Özgünaydın, projenin 20 yazar tamamlanıncaya kadar devam edeceğini ve sonrasında da yazarların fotoğraflarıyla birlikte söyleşilerin kitaplaştırılacağını belirtti. 


Ocak ayının konuğu Yalvaç Ural


Lütfi Özgünaydın’ın ocak ayındaki konuğu çocuk yayınlarının sevilen ismi Yalvaç Ural olacak. Ural ile söyleşi Yapı Kredi Loca’da gerçekleştirilecek. Söyleşiler mayıs ayına kadar devam edecek ve kısa bir aranın ardından ekim ayında tekrar başlayacak.

Projenin ve söyleşinin detaylarını Lütfi Özgünaydın ve Müge İplikçi ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.