Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Google Plus kapanıyor

Dünya genelinde 2.2 milyar üyesi olan sosyal ağ Google Plus’ı kapatma kararı alan Google, kullanıcılara konuyla ilgili bilgilendirme e-postası gönderdi ve Google Yardım üzerinden bir açıklama yayınladı.

“Kişisel Google+ hesabınız 2 Nisan 2019’da kullanıma kapatılacaktır” uyarısında bulunan Google’ın kapatılma için verdiği son tarih Ağustos 2019’du. Ancak güvenlik açığının tespit edilmesinin ardından tarih 2 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Google’ın yaptığı açıklamaya göre, 4 Şubat’tan itibaren kullanıcılar, yeni Google+ profilleri, sayfaları, toplulukları veya etkinlikleri oluşturamayacak, açık olan hesaplar ise 2 Nisan tarihinde tamamen silinecek. Bu büyük değişikliğin ardından, şayet Google+ (Google Plus) hesabınız ile giriş yaptığınız başka uygulamalar veya siteler var ise, onları da değiştirmek zorunda kalacaksınız.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.