Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gwyneth Paltrow’un sosyal medya paylaşımına kızından tepki geldi

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow sosyal medya hesabından 14 yaşındaki kızı Apple Martin’le beraber çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı. Gwyneth Paltrow’ın Instagram’dan paylaştığı bu fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Ancak ünlü oyuncunun kızıyla kayak tatilleri sırasında çektirdikleri fotoğrafı izinsiz bir şekilde paylaşması, kızı Apple Martin’i kızdırdı.

Apple Martin yazdığı yorumda “Anne bunu daha önce tartışmıştık, benim iznim olmadan fotoğrafımı paylaşmamalısın” dedi. Kısa bir süre sonra Paltrow, Apple Martin’e cevap olarak fotoğrafta yüzünün tam olarak gözükmediğini, yüzünde kar gözlüğü olduğunu ifade ederek kendini savundu.

Bu paylaşım Paltrow’un takipçileri arasında bir tartışma başlattı. Takipçilerden bir kısmı Apple Martin’in haklı olduğunu düşünürken bir kısmı ise anneye hak verdi.

Paylaşım, çocukların fotoğraflarının onlardan izinsiz paylaşılmasına ilişkin tartışmayı yeniden gündeme getirirken, Apple Martin’in yorumu bir süre sonra silindi.

https://www.instagram.com/p/BvZwEmIhTF_/


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.