Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

72 gün çalıştırdığı Gimnasia’dan istifa eden Maradona, taraftarın sokağa dökülmesiyle görevine döndü

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Diego Armando Maradona takımının art arda başarısız sonuçlar almasının ardından iki gün önce Arjantin Süper Ligi ekiplerinden Gimnasia La Plata‘nın teknik direktörlüğünden istifa etmişti.

Maradona’nın istifası üzerine binlerce Gimnasia taraftarı sokaklara döküldü ve kulüp binasına yürüdü. Yaşananların ardından Maradona, istifasından iki gün sonra görevinin başına döndüğünü Instagram hesabından duyurdu.

https://www.instagram.com/p/B5JRmRale-V/

Maradona’nın Gimnasia kariyerinin 72 günü pek de parlak geçmedi. Eylül ayında teknik direktörlük görevine gelen Maradona, takımın başında çıktığı sekiz maçın sadece üçünü galip bitirebildi. Gimnasia, 24 takımlı Arjantin Süper Ligi’nde 22. sırada yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.