Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doğa Koleji öğretmenleri grevde: “İnsani ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz”

Doğa Koleji yönetiminden, 4 Aralık gününden beri açıklama bekleyen yüzlerce öğretmen bugün grev çağrısı yaparak iş bıraktı. Veliler de destek için yanlarındaydı.

İstanbul Ataşehir’de bulunan genel müdürlük önünde toplanan öğretmenler yönetime açıklama yapmaları için dilekçe verdi. Doğa Koleji’nin Ankara Eryaman, Çukurambar, Bağlıca, Batıkent ve Birlik, İzmir Mavişehir-2, İstanbul Gaziosmanpaşa, Şişli, Bayrampaşa, Bahçeşehir, Sarıyer, Topkapı ve Avcılar kampüslerindeki öğretmenler greve katıldı.

Medyascope’a konuşan Doğa Koleji Öğretmenleri sözcüsü İsmail Sarp Aykurt, “Ödemeler yapılmadığı takdirde boykotumuz devam edecek” dedi. 

Veliler ise, “Sürecin en başından bu yana öğretmenlerimizin yanındayız. Doğa Koleji yönetimi bu sorunu acilen çözmelidir” diye konuştu.

Okul önünde eylem sürerken içerideki öğrencilerden birinin “Okulda elektrik yok! Jenaratörle çalışıyor” diye bağırması üzerine veliler, “Elektrik yok, kantin bomboş, hiçbir şubede internet yok. Tam anlamıyla rezalet” diyerek tepki gösterdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler