Darülaceze’de koronavirüs salgını nedeniyle en sessiz bayram: “Eski bayramların kalabalığını özledim”

Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını sebebiyle Darülaceze sakinleri bu yıl Ramazan ve Kurban bayramlarını geçmiş bayramlara göre çok sessiz yaşadı. Koronavirüs önlemleri nedeniyle beş aydır ziyaretçi kabul etmeyen Darülaceze, bu bayramda da kapılarını kapattı. Bu kısıtlamalar özlemlerini artırsa da Darülaceze sakinleri yine de kendilerini  güvende ve salgından korunmuş hissettiklerini söylüyor. Darülaceze sakinleri önümüzdeki bayramlarda eskisi gibi kalabalık bayramlaşmalar yaşamak istiyor.

Medyascope, Darülaceze sakinleri ile kısıtlamalar ve önlemler dolayısıyla sessiz geçen Kurban Bayramı’nı nasıl yaşadıklarını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.