Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (136) : “Türkiye’nin ekonomik ve siyasi krizleri birbirini besleyerek derinleşiyor” – Nesrin Nas ve Nilden Bayazıt Postalcı ile söyleşi

Bir dönem milletvekilliği de yapmış olan siyasetçi ve iktisatçı Nesrin Nas ve siyaset iletişimcisi Nilden Bayazıt Postalcı‘ya, Türk Lirası’nın dolar karşısındaki değer kaybından TÜİK’in açıkladığı işsizlik rakamlarına duyulan güvensizliğe, okullar ne zaman nasıl açılacak endişesinden muhalefetin zaaflarına pek çok konuda görüşlerini sordum. Nas ve Postalcı, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi krizlerinin birbirini besleyerek derinleştiğini vurgularken, kurumsal yapıların yeniden inşasının, ekonomideki önceliklerin tersyüz edilerek yeniden belirlenmesinin ve hesap verir yönetim anlayışının her düzeyde tesis edilmesinin aciliyetine dikkat çektiler.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.