Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti bitmiyor: Esenyurt’ta bir kadın evli olduğu erkek tarafından 4 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldürüldü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu aile, dün akşam 22.00 sıralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ismi açıklanmayan erkek, evli olduğu kadını 4 yaşındaki çocuğunun olduğu odada, boğazını keserek öldürdü. 

Medyascope, olayın yaşandığı Kıraç semti Hürriyet Mahallesi’ndeki evin sokağına giderek, komşulardan ve görgü tanıklarından olayın detaylarını öğrendi.

Barış Sokak’ta bulunan binanın bodrum katında oturan ailenin komşuları, dün akşam saatlerinde tartışmayı duyduklarını söyledi.

Bir komşu, “Adam bir yıldır, kadın da altı aydır buradaydı” dedi. Komşular ayrıca, tartışma esnasında ailenin kapısına gittiklerini söyledi ve katil zanlısının içeriden “Allahu ekber” diye bağırdığını iddia etti. 

Görgü tanıkları, olayın ardından katil zanlısının 4 yaşındaki çocuğuyla kapıya çıktığı, polisi arayarak cinayeti itiraf ettiğini aktardı.

Olay yeri ekipleri, evdeki incelemelerini tamamladı.

Katil zanlısı, polise verdiği ifadede, “İşsizdim, psikolojim bozuk” dedi. 4 yaşındaki çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.