Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (149): Joe Biden başkanlığındaki ABD kime ne vaat ediyor? – Ayça Alemdaroğlu, Barçın Yinanç ve Mühdan Sağlam ile söyleşi

ABD’deki başkanlık seçimleri ve Demokrat Parti’nin adayı Joe Biden’ın seçim zaferi Amerikan toplumu hakkında bize neler söylüyor? Biden ve ekibinin iç ve dış politika öncelikleri neler? Beyaz Saray’daki yönetim değişikliği Türk-Amerikan ilişkilerinin seyrini nasıl etkileyecek? Yeni Amerikan yönetimi vaat ettiği enerji politikalarını hayata geçirebilecek mi? Stanford Üniversitesi Demokrasi Merkezi Türkiye Programı Direktörü, sosyolog Ayça Alemdaroğlu, diplomasi alanında uzman meslektaşım Barçın Yinanç ve enerji politikaları konusunda uzman meslektaşım Mühdan Sağlam‘la konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.