Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (156): Programın üçüncü yıl kutlaması ve 2020’nin muhasebesi

Medyascope kurucusu Ruşen Çakır, 2017 Kasım’ında kadınları fikirleriyle, birikimleriyle ve uzmanlıklarıyla görünür kılacak, içeriğini özgürce belirleyeceğimiz bir program yapmamı önerdi. Femfikir‘in yayın yolculuğu da, 4 Aralık 2017’de, gazeteciler Nurcan Akad, Sezin Öney, Selin Nasi, siyaset iletişimcisi Nilden Bayazıt Postalcı, sosyolog Nazlı Ökten, avukatlar Hürrem Sönmez ve Tüten Ateş ile akademisyenler Prof. İştar Gözaydın, Prof. Zeynep Alemdar ve Prof. Ayşen Uysal‘ın katkısı ile başladı. O günden bu yana 156 programda 114 kadın uzmanlık alanlarına giren konularda görüşlerini paylaştı, tartıştı, fikir beyan etti. Yeni yılda platformumuza daha çok kadın katmayı diliyoruz. Bu yayınla, bugüne dek femfikirdaşım olmuş -ve olacak olan- tüm hemcinslerime ve izleyicilerimize hem teşekkür etmek, hem de yeni yıl için iyi dileklerimi iletmek istedim.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler