Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Emre Erdoğan ile söyleşi: “İktidar vatandaşlarla sadaka siyaseti üzerinden ilişki kuruyor, muhalefet insan haysiyetini koruyan bir devletin örneklerini sergilerse vatandaşlar bunu fark eder”

Tarım ve Orman Bakanlığı, üreticilerin elinde kalan soğan ve patatesleri Konya’dan ihtiyaç sahiplerine vermek üzere kamyonlarla İstanbul’a taşıdı. Gülçin Karabağ, konuğu Infakto kamuoyu araştırma şirketi kurucularından ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Erdoğan ile siyasi iktidarın, vatandaşlara ayni yardım yapmasının seçmen davranışlarına etkileri üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.