Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tam kapanma kararı ve işçilerin durumu – DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile söyleşi: “İktidarın, salgının sadece bir sağlık krizi olmadığını, aynı zamanda toplumsal bir kriz olduğunu görmesi gerekiyor”

İçişleri Bakanlığı, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00’dan başlayarak 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma dönemi ile ilgili dün (26 Nisan) gece bir genelge yayımladı. 

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile birlikte işçilerin tam kapanmadan muaf tutulması, işçilere aşı önceliği ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kapanma kapsamına girmesini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.